Kesko nimitti vastuullisuusjohtajan

JULKAISTU: 11. tammikuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Diplomi-insinööri, eMBA Riikka Joukio on nimitetty johtajaksi ja Keskon konsernijohtoryhmän jäseneksi vastuualueenaan vastuullisuus ja yhteiskuntasuhteet. Joukio aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 1.8.2021.

– Vastuullisuudella on iso rooli Keskon strategiassa ja liiketoiminnassa ja sen merkitys kasvaa edelleen. Riikka Joukion nimitys vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi ja Keskon johtoryhmän jäseneksi vahvistaa entisestään vastuullisuustyötämme ja varmistaa osaltaan, että olemme kaupan alan edelläkävijä vastuullisuustyössä myös jatkossa. Joukiolla on pitkä ja monipuolinen kansainvälinen kokemus sekä vahvat näytöt paitsi vastuullisuustyöstä ja yhteiskuntasuhteista myös yhteistyöstä kulutustavarayhtiöiden kanssa, sanoo Keskon pääjohtaja Mikko Helander nimitystiedotteessa.

Riikka Joukio siirtyy Keskon palvelukseen Metsä Groupista, jossa hän toimii tällä hetkellä ilmasto- ja kiertotalousjohtajana. Uransa aikana hän on toiminut useissa asiantuntijajohdon tehtävissä Metsä Groupin eri liiketoiminnoissa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)