Kartonkinen kippo osana hiilineutraaliustavoitetta

JULKAISTU: 18. toukokuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Arlan uudet Got Guts? -jogurtit on pakattu helposti kierrätettävään pakkaukseen, jonka pikariosa lajitellaan kartonkikeräykseen ja alumiinikansi metallinkeräykseen. Tuotesarja ja pakkaukset ovat osa Arlan tavoitetta olla hiilineutraali meijeri. Pakkauksissa käytetään mahdollisimman paljon uusiutuvia materiaaleja ja suunnittelussa pyritään siihen, että jokainen pakkaus pääsee kierrätyksen kautta uuteen käyttöön.

Kotimaisesta maidosta Sipoon meijerissä valmistetut jogurtit sisältävät terveydelle hyödyllisiä bifidobakteereja, kuitua sekä kalsiumia, jotka tukevat ruoansulatuksen normaalia toimintaa. Elintarvikkeiden kehitystyössä näkyy hyvinvointiajattelun monipuolistuminen ja se, että yhä useampi kuluttaja pyrkii vaikuttamaan valinnoillaan terveyteensä.

– Se, mitä laitamme suuhumme on myös se, mitä suolistobakteerimme käyttävät ravinnokseen. Ihmiset hakevat kokonaisvaltaista tasapainoa ja tietoa siitä, miten ruoalla voi vaikuttaa sisäiseen hyvinvointiin, kertoo Arlan Brand & Category Manager Kati Janhunen.

Arlan pakkauskehityksestä voit lukea lisää Pakkaus-lehden 2/2019 artikkelista Yhteistyön hedelmät purkeissa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)