Kansalaisten ja kuluttajien sitoutumisen online-työpaja

JULKAISTU: 2021-09-23
PÄIVITETTY: 2023-01-18


TAMK ja Pyroll ovat yhdessä työstäneet uuden koulutuskokonaisuuden Citizen and Consumer Engagement vastaamaan tulevaisuuden muovipakkausten kuluttaja- ja kansalaisviestinnän ja kommunikoinnin tarpeisiin. Tule arvioimaan sisältöä kanssamme ja antamaan ideoitasi. Työpaja järjestetään perjantaina 24.9.2021 klo 9.00—12.00. Työpajassa kuulet myös Fortumin puheenvuoron muovinkierrätyksen nykytilasta ja VTT:n esityksen pakkausviestinnän eettisistä kysymyksistä.

Työpaja on osa kansainvälistä PackAlliance-hanketta, jossa neljä eurooppalaista korkeakoulua Suomesta, Italiasta, Espanjasta ja Puolasta kehittävät yhdessä yritysten kanssa kiertotalouden mukaista koulutusta muovialan korkeakouluopiskelijoille ja ammattilaisille. Suomessa EU:n rahoittamaa koulutushanketta vievät eteenpäin Tampereen ammattikorkeakoulu ja Pyroll Oy.

Ilmoittautuminen maksuttomaan työpajaan 23.9. klo 23.55 mennessä.

Lisätietoa PackAlliance-hankkeesta verkkosivuilta.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)