Kaikki Bramblesin puutavara sertifioiduista metsistä

JULKAISTU: 10. syyskuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Brambles asetti vuonna 2015 kestävyystavoitteet, jotka perustuvat yhtiön Parempi liiketoiminta, parempi maapallo, paremmat yhteisöt -ohjelmaan. Tavoitteet laadittiin vastaamaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita, ja niihin sisältyi muun muassa kaiken puutavaran hankkiminen joko FSC- tai PEFC-sertifioiduista metsistä vuoden 2020 loppuun mennessä. Nyt tämä tavoite on yhtiössä saavutettu.

– Globaalin tavoitteen saavuttaminen tarkoittaa, että huolehdimme maapallon niukoista luonnonvaroista ja torjumme metsäkatoa tuotantoketjussamme samalla, kun teemme kestävyyteen keskittyvän ohjelman avulla maailman tuotantoketjuista, toimittajistamme ja asiakkaistamme tehokkaampia ja kilpailukykyisempiä, kertoo Bramblesin globaalien hankintojen varatoimitusjohtaja Fernando Martinez.

Yhtiössä tarkasteltiin omien toimintojen vaikutuksia ympäristöön. Bramblesin puulavojen jakamiseen ja uudelleenkäyttöön perustuva malli säästää arviolta 1,7 miljoonaa puuta vuodessa, mutta sen lisäksi yhtiö päätti selvittää uusiin lavoihin ja korjauksiin tarvittavan puutavaran hankintakäytäntöjään.

– Voimme olla ylpeitä tästä saavutuksesta, mutta vielä on paljon tehtävää. Yrityksemme päämääränä on mennä raaka-aineiden hankinnassa metsäkadon pysäyttämistä pidemmälle. Kestävyysjohtajina haluamme, että meillä on positiivinen nettovaikutus maapalloon; haluamme ryhtyä edistämään uudelleenmetsitystä ja luoda uusiutumista tukevia tuotantoketjuja, jotka saavat maailman metsämassan kasvamaan, Martinez toteaa.

Tuotantoketjuratkaisuja toimittava Brambles toimii lähes 60 maassa CHEP-brändin alla.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Etiketit pois Actimel-pulloista

Ilman PET-muovista etikettiä HDPE:stä valmistetun pullon kierrätettävyys paranee.
Danone

Teollisen mittakaavan muovipakkausten kemiallinen kierrätys alkaa

Sumi ja Wastewise Group aloittavat yhteistyön pakkausmuovien kemiallisessa kierrätyksessä.
50148873-chemical-recycling-abstract-concept-vector-illustration

Fazer siirtää kaurajuomien valmistuksen Korialta Ruotsiin?

Fazer käynnistää muutosneuvottelut, jotka saattavat johtaa 93 työsuhteen päättymiseen Suomessa.    
fazer aito

Oddlygood ostaa Plantin

Oddlygoodista tulee Planti-tuotteiden ja -brändin omistaja. Samanaikaisesti Valio ostaa Plantin tuotannon Turussa.
oddlygood