Jospakin tiimi kasvaa

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2021-08-26
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Jospakissa on tehty seuraavat nimitykset:

Katja Viitala on nimietty yrityksen vastuullisuus- ja kehityspäälliköksi. Viitalan päätehtäviä ovat vastuullisuus, laatu, ja materiaalinkehitys. Viitala on toiminut Jospakilla vuodesta 2017 kehitys- ja laatupäällikkönä.

Jyrki Thil on nimitetty projekti-insinööriksi. Hänen päätehtävänsä on tuotannon pakkausautomaatioprojektin edistäminen. Hänellä on pitkä kokemus pakkaus- ja kappaleenkäsittelyautomaation myynnistä sekä projektitoimituksista.

Konesuunnittelijaksi on nimitetty Teemu Saarikkomäki, jonka päätehtäviä ovat koneensuunnittelu ja konenäköön perustuvan laadunvalvonnan kehittäminen. Hänellä on useamman vuoden kokemus tuotantolinjojen ohjelmoinnista ja käyttöönotosta ulkomailla.

Miia Stenholm on nimitetty laatukoordinaattoriksi. Miia Stenholm vastaa laatujärjestelmien ja tuotelaadun kehittämisestä osana kehitys- ja laatutiimiä ja hänellä on useamman vuoden kokemus erilaisista elintarviketeollisuuden prosessien ja laadun kehittämistehtävistä sekä vaativista asiakasprojekteista.

Petra Katajisto on Jospakin uusi vastuullisuuskoordinaattori. Petra Katajiston päätehtäviä ovat vastuullisuusohjelman rakentaminen ja ympäristönsuojelun kehittäminen kehitys- ja laatutiimissä. Petra on toiminut aiemmin Jospakissa markkinointiassistenttina ja tuotanto-operaattorina.

Hankintakoordinaattoriksi on nimitetty Kati Hätönen, Kati Hätösen vastuulla ovat koordinoida yhtiön operatiivisia hankintaprosesseja yhteistyössä materiaali- ja palvelutoimittajien kanssa. Kati on toiminut aiemmin Jospakissa myynti- ja ostoassistenttina.

Myös tuotantohenkilöstöä on palkattu lisää. Tuotanto-operaattorin tehtävissä ovat aloittaneet Sonia Fomin, Saija Aro ja Pilvi Lukkala.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB