Ilmoittaudu pakkausalan kansainvälistymisseminaariin

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2022-06-16
PÄIVITETTY: 2023-01-18

Globaalin jäteongelman kasvaessa ja niin yritysten kuin valtioidenkin toteuttaessa yhä kunnianhimoisempia ilmastotavoitteitaan kestäviä pakkausratkaisuja kaivataan ympäri maailmaa.

Business Finlandin Bio & Circular -ohjelma ja Suomen Pakkausyhdistys kutsuvat pakkausalan toimijat kansainvälistysmisseminaariin, jonka tavoitteena on tuoda esiin vientimarkkinoiden mahdollisuuksia sekä tarjota katsaus sääntelyyn ja Business Finlandin kansainvälistymispalveluihin. Seminaarin jälkeen osallistujilla on mahdollisuus tavata asiantuntijoita ja eri markkina-alueiden konsultteja 1-2-1-tapaamisissa.

Tilaisuus järjestetään perjantaina 19.8. Team Finland -talossa Helsingin Ruoholahdessa. Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii rekisteröitymisen. Lisätiedot, ohjelma ja ilmoittautumiset: www.businessfinland.fi/ajankohtaista/tapahtumat/2022/pakkausalan-kansainvalistymisseminaari

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB