Ilmoittaudu pakkausalan kansainvälistymisseminaariin

JULKAISTU: 16. kesäkuun 2022
PÄIVITETTY: 18. tammikuun

Globaalin jäteongelman kasvaessa ja niin yritysten kuin valtioidenkin toteuttaessa yhä kunnianhimoisempia ilmastotavoitteitaan kestäviä pakkausratkaisuja kaivataan ympäri maailmaa.

Business Finlandin Bio & Circular -ohjelma ja Suomen Pakkausyhdistys kutsuvat pakkausalan toimijat kansainvälistysmisseminaariin, jonka tavoitteena on tuoda esiin vientimarkkinoiden mahdollisuuksia sekä tarjota katsaus sääntelyyn ja Business Finlandin kansainvälistymispalveluihin. Seminaarin jälkeen osallistujilla on mahdollisuus tavata asiantuntijoita ja eri markkina-alueiden konsultteja 1-2-1-tapaamisissa.

Tilaisuus järjestetään perjantaina 19.8. Team Finland -talossa Helsingin Ruoholahdessa. Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii rekisteröitymisen. Lisätiedot, ohjelma ja ilmoittautumiset: www.businessfinland.fi/ajankohtaista/tapahtumat/2022/pakkausalan-kansainvalistymisseminaari

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)