Hyväntekeväisyyskampanjan keräyskontit lahjoituksena

JULKAISTU: 4. syyskuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


DS Smith lahjoitti keräyskontit Anna mahdollisuus -hyväntekeväisyyskampanjalle, jossa kerätään harrastusvälineitä jaettavaksi Hope ry:n kautta.

Valtakunnallinen hyväntekeväisyyskampanja ”Anna mahdollisuus” toteutetaan 1.-21.9.2020. Kampanjaan voi osallistua lahjoittamalla ehjiä ja vähän käytettyjä urheiluvälineitä lasten- ja nuorten harrastusvälineitä. Kampanja liittyy joulukuussa Helsingissä pelattaviin miesten salibandyn MM-kisoihin ja sen takana ovat Salibandyliitto yhteistyössä vuoden 2020 kotikisojen kumppaniverkoston sekä Hope ry:n kanssa.

DS Smith on lahjoittanut kampanjan tarpeisiin aaltopahvista valmistetut harrastusvälineiden keräyskontit, jotka on sijoitettu keräyspaikkoina toimiviin Stadiumin ja Starkin myymälöihin.
– Viiden lapsen isänä tiedän mitä on, kun lapset kasvavat. Siksi on hienoa, että löytyy konkreettinen tapa auttaa ja antaa jollekin lapselle mahdollisuus – siihen omaan rakkaaseen harrastukseen, joka voi olla muuten katkolla, sanoo DS Smithin toimitusjohtaja Ari Viinikkala.

Lisätietoja kampanjasta ja keräyspaikoista

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)