Hyväntekeväisyyskampanjan keräyskontit lahjoituksena

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2020-09-04
PÄIVITETTY: 2023-01-18


DS Smith lahjoitti keräyskontit Anna mahdollisuus -hyväntekeväisyyskampanjalle, jossa kerätään harrastusvälineitä jaettavaksi Hope ry:n kautta.

Valtakunnallinen hyväntekeväisyyskampanja ”Anna mahdollisuus” toteutetaan 1.-21.9.2020. Kampanjaan voi osallistua lahjoittamalla ehjiä ja vähän käytettyjä urheiluvälineitä lasten- ja nuorten harrastusvälineitä. Kampanja liittyy joulukuussa Helsingissä pelattaviin miesten salibandyn MM-kisoihin ja sen takana ovat Salibandyliitto yhteistyössä vuoden 2020 kotikisojen kumppaniverkoston sekä Hope ry:n kanssa.

DS Smith on lahjoittanut kampanjan tarpeisiin aaltopahvista valmistetut harrastusvälineiden keräyskontit, jotka on sijoitettu keräyspaikkoina toimiviin Stadiumin ja Starkin myymälöihin.
– Viiden lapsen isänä tiedän mitä on, kun lapset kasvavat. Siksi on hienoa, että löytyy konkreettinen tapa auttaa ja antaa jollekin lapselle mahdollisuus – siihen omaan rakkaaseen harrastukseen, joka voi olla muuten katkolla, sanoo DS Smithin toimitusjohtaja Ari Viinikkala.

Lisätietoja kampanjasta ja keräyspaikoista

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x

Pakkausautomaatio säästää monella tavalla verkkokaupassa

Suomalainen logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on tehnyt yhteistyötä SEE:n (aiemmin Sealed Air) kanssa kehittääkseen pakkausautomaatiota.
SEE-I-Pack

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx