Hyvä kartonki auttaa erottumaan joukosta

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2017-09-25
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Kaksi Metsä Boardin kartongeille tehtyä pakkausta voitti sarjansa European Carton Excellence Awards 2017 -kilpailussa. Tuomaristo arvosti niiden laadukasta designia ja käyttömukavuutta.

Food & Beverages, Healthcare & Pharmaceuticals sekä Public Award -kategorioiden voittajat on valmistettu Metsä Boardin kartongista.

”Pakkauksen on erotuttava sekä kaupan hyllyllä sekä myös kilpailevista brändeistä. Lisäksi ympäristöystävällisyys on kiinteä osa pakkausta. Sen lisäksi, että pakkauksessa käytetään ympäristöystävällisiä materiaaleja, sen on oltava myös kevyt, oikean kokoinen, toimiva sekä helppo kierrättää. Tuotteemme auttoivat saavuttamaan nämä tavoitteet”, sanoo EMEAn myynnistä vastaava johtaja Mika Paljakka.

Tuomaristo arvosti laadukasta designia, käyttömukavuutta ja brändiä edistävää pakkausta sekä sitä, että brändien pakkaamiseen käytetään uusiutuvaan, kierrätettävään puukuituun pohjautuvaa kartonkia. Finalistien joukossa oli kahdeksan Metsä Boardin kartongista valmistettua pakkausta.

Nämä palkitut pakkaukset on valmistettu Metsä Boardin kartongista:

FOOD & BEVERAGES
JDE Z1 Packaging
Pakkauksen valmistaja: STI Group
Brändin omistaja: JDE – Jacobs Douwe Egberts
Kartonki: MetsäBoard Classic FBB

HEALTHCARE & PHARMACEUTICALS JA PUBLIC AWARD
Ventofor-Combi Pack
Pakkauksen valmistaja: Lithosan Basim Yayim Ambalaj Sanayl ve Tic.
Brändin omistaja: Bilim llac San. ve Tic.

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB