Huhtamäki investoi tuotannon lisäämiseen Etelä-Afrikassa

JULKAISTU: 2021-05-27
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Huhtamäki perustaa Etelä-Afrikkaan uuden tuotantoyksikön, jonka myötä yhtiö pystyy tarjoamaan laajan valikoiman paikallisesti valmistettuja pakkausratkaisuja KwaZulu-Natalin alueella. Uusi tuotantoyksikkö sijaitsee lähellä yhtä Etelä-Afrikan tärkeimmistä vientisatamista, mikä mahdollistaa kananmunapakkausten viennin kilpailukykyisesti asiakkaille Itä-Afrikassa.

– Lisäkapasiteetin ansiosta pystymme vastaamaan kuitupakkaustuotteiden kasvuun sekä vastuullisten pakkausratkaisujen kasvavaan kysyntään. Se myös vahvistaa asemaamme alueella merkittävästi, sanoo Huhtamäen Fiber Foodservice Europe-Asia-Ocenia -liiketoimintasegmentin johtaja Eric Le Lay.

Investointi korostaa Huhtamäen sitoutumista kasvavaan asiakaskuntaan Etelä- ja Itä-Afrikassa, ja uusien tuotantolinjojen lisääminen mahdollistaa tuotantokapasiteetin merkittävän kasvattamisen. Tuotannon odotetaan alkavan vuoden 2021 viimeisellä neljänneksellä, ja laitoksen odotetaan työllistävän noin 30 työntekijää, kun se on täysin toiminnassa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)