Huhtamäen johtoryhmään muutoksia

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2021-11-25
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Fredrik Davidsson (52) on nimitetty Huhtamäen digitalisaatiosta ja prosessitehokkuudesta vastaavaksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi viimeistään 1.6.2022 alkaen. Hän raportoi toimitusjohtaja Charles Héaulmélle asemapaikkanaan Espoo.

Fredrik Davidsson siirtyy Huhtamäelle Tetra Pakista, jossa hän on viimeksi toiminut Euroopan ja Keski-Aasian alueen palveluliiketoimintojen johtajana. Aiemmin hän on työskennellyt erilaisissa johtotehtävissä vastaten T&K-ohjelmien ja muutosprosessien läpiviennistä sekä eurooppalaisten ​​palveluliiketoimintojen johtamisesta. Ennen uraansa Tetra Pakilla Fredrik työskenteli Sony Ericssonilla ja Ruotsin puolustusvoimissa.

– Olen iloinen saadessani toivottaa Fredrikin tervetulleeksi Huhtamäelle. Tähtäämme vastuullisten pakkausratkaisujen ykkösvalinnaksi ja digitalisaatio on noussut keskeiseksi keinoksi saavuttaa vuodelle 2030 asetetut päämäärämme. Fredrik tuo meille runsaasti kokemusta digitaalisen muutoksen johtamisesta pakkausliiketoiminnassa ja uusien kasvumahdollisuuksien etsimisessä älypakkausten kehittämiseen keskittyvän innovaatio-ohjelman avulla. Lisäksi keskitymme toimintamallimme ja toiminnanohjausjärjestelmiemme muuttamiseen tuodaksemme lisäarvoa ja tehokkuutta niin asiakaslähtöisiin kuin sisäisiinkin prosesseihin. Fredrikin nimityksellä varmistamme, että meillä on huippuresurssit kaikilla digitaalisen ohjelmamme osa-alueilla, sanoo Charles Héaulmé, Huhtamäen toimitusjohtaja.

– Pakkausalalla on juuri nyt käynnissä iso muutos, ja olen vaikuttunut Huhtamäen toimista vastuullisuuden edistämiseksi – yhtiö todella saa muutosta aikaiseksi. Myös Huhtamäen kasvutavoite ja vuoteen 2030 tähtäävä strategia sekä siihen olennaisesti liittyvä digitaalinen ja toimintamallin muutos ovat innostavia. Huhtamäellä on tehty hienoa työtä ja odotan innolla päästä yhdessä tiimin kanssa miettimään, kuinka parhaiten hyödynnämme digitaalisaatiota vuoteen 2030 tähtäävän strategian toteuttamisessa”, sanoo Fredrik Davidsson, vasta nimitetty Huhtamäen digitalisaatiosta ja prosessitehokkuudesta vastaava johtaja.

Antti Valtokari, joka toimii tällä hetkellä tietohallinnosta ja prosessitehokkuudesta vastaavana johtajana, siirtyy vastaamaan yhtiön toimintamallista ja järjestelmistä raportoiden jatkossa Fredrik Davidssonille. Uudessa tehtävässään hän keskittyy johtamaan Huhtamäen toimintamallin ja ydinjärjestelmien, mukaan lukien toiminnanohjausjärjestelmät, modernisointia. Antti jatkaa konsernin johtoryhmän jäsenenä vt. digitalisaatiosta ja prosessitehokkuudesta vastaavana johtajana, kunnes Fredrik Davidsson aloittaa Huhtamäellä.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Scanpack 2024 -messuohjelma on julkaistu!

Skandinavian suurimman pakkausalan messun, Scanpackin pääohjelma on julkaistu. Scanpack järjestetään Svenska Mässanissa Göteborgissa 22.–25. lokakuuta. Näyttelyssä on 400 näytteilleasettajaa ja lisäksi vierailijoille on tarjolla laaja, lähes sadan numeron ohjelma.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Nyt voi pantata God Morgonin mehupurkkeja

God Morgon aloitti yhteistyön Bowerin kanssa ja tarjoaa nyt panttia mehupurkeilleen. Tavoitteena on lisätä pakkausten kierrätystä tarjoamalla erilaisia etuja, kun pantti on rekisteröity.
God Morgon on yksi Ruotsin suurimmista mehuvalmistajista ja myy yli 15 miljoonaa mehupurkkia vuodessa Ruotsissa. Kuva: Lehdistökuva

Uusi ammatillinen etäkoulutus tarjoaa elinkaariarviointia pakkausalalle

Elokuun lopulla 2023 käynnistyi uusi pakkausteollisuuden arvoketjuun keskittyvä ammatillinen koulutus Haganäsin koulussa Älmhultissa. Nyt koulutuspäällikkö Finn Toompuu on saanut luvan järjestää lyhyen etäkoulutuksen aiheesta elinkaariarviointi (LCA, Life cycle assessment) pakkausteollisuudelle. Kysyimme Finniltä muutamia kysymyksiä tästä koulutuksesta.
LCA utbilding

Nordvalls investoi toiseen HP Indigo V12 -painokoneeseen Drupa-messuilla

Muutama kuukausi sitten painotalo Nordvalls Etikett hankki HP Indigo V12 -painokoneen. Düsseldorfin Drupa-messuilla varmistui, että yritys ostaa toisen saman mallin koneen.
Nordvalls-1536x1024x