HKScan ja Apetit aloittavat kaupallisen yhteistyön Ruotsissa

JULKAISTU: 18. marraskuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


HKScan ja Apetit ovat allekirjoittaneet sopimuksen Apetitin tuotteiden myynnistä Ruotsissa. HKScan toimii Apetitin kasvipohjaisten lisäarvotuotteiden Ruotsin jälleenmyyjänä food service -kanavassa helmikuun 2021 alusta alkaen.

− On hienoa päästä tekemään yhteistyötä Apetitin kanssa Ruotsissa. Apetitin tuotteet vahvistavat myyntisalkkuamme Ruotsissa ja kasvattavat rooliamme kasvipohjaisten tuotteiden markkinassa food service -kanavassa. Kaupallinen yhteistyö Apetitin kanssa Ruotsissa edistää HKScanin strategista tavoitetta kasvaa monipuoliseksi ruokataloksi, sanoo HKScanin toimitusjohtaja Tero Hemmilä.

− Yhteistyö HKScanin kanssa tukee strategista painopistealuettamme Ruotsin markkinan vahvistamisesta ruoan viennin kärkenä ja on Apetitille hieno mahdollisuus. Yhteistyö tukee myös tavoitettamme Ruotsin food service -kanavassa, sanoo Apetitin toimitusjohtaja Esa Mäki.

HKScanilla on vahva jalansija food service -kanavassa, toimiva myyntikenttä ja asiakassuhteet. Yhteistyö alkaa Apetit-brändillä myytävillä pakastetuilla lisäarvotuotteilla. Kasvipohjaisten tuotteiden kysyntä on kasvussa food service -kanavassa. Tuotteet on testattu ennakkoon loppuasiakkailla ja ne ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton.

Apetit-tuotteiden myynti Ruotsin Food service -kanavaan käynnistyy kuudella lisäarvotuotteella, kasvipohjaisilla pihveillä ja pyöryköillä. Apetit-brändillä myytävät tuotteet on kohdistettu ennen kaikkea julkiselle sektorille.

− Kasvipohjaiset lisäarvotuotteet ovat tässä kohderyhmässä kasvava markkina. Olemme testanneet tuotteemme ennakkoon Ruotsin kouluruokailussa, ja ne ovat saaneet siellä erittäin hyvän vastaanoton. Pakastemarkkina on Ruotsissa huomattavasti suurempi Suomeen verrattuna, joten näemme siellä selkeän ja meille hyvin tärkeän potentiaalin, Mäki toteaa.

Kysyntä Food service -kanavassa tukee myös myyntiä vähittäiskaupassa, kun tuotteet tulevat ensin tutuiksi esimerkiksi juuri kouluissa. Viime keväänä kahdeksan Apetit-brändillä myytävää tuotetta sai listauksen Ruotsin suurimman vähittäiskauppaketjun ICA:n valikoimissa. Syksyn aikana ICA:n valikoima laajentui edelleen kuudella uudella Apetit-tuotteella.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)