Herkkä etiketti myy hyvin orgaanista viiniä

JULKAISTU: 24. huhtikuun 2018
PÄIVITETTY: 16. helmikuun


Italialainen perheyhtiö Varvaglione on saanut orgaanisen viininsä myynnin lentoon uusilla kukkia ja mehiläisiä sisältävillä näyttävillä etiketeillä.

Varvaglione on vuonna 1921 perustettu yhtiö, joka yhdistää perheen isän perinteistä viinin valmistusta tyttären innovatiiviseen markkinointistrategiaan. Uusi orgaaninen viinibrändi 12 e mezzo on nostanut yrityksen yhdeksi alan nopeimmin kasvavista Euroopassa.

Uudessa brändissä on käytetty UPM Raflatacin puuvillamaisen pinnan tarjoavaa valkoista etikettimateriaalia. Herkkä design sisältää luonnon kukkia, mehiläisiä ja perhosia. Etiketillä on ollut suuri merkitys viinin suosiossa, sanoo Fabio Cascione, yrityksen vientijohtaja.

”12 e mezzon etiketti eroaa selvästi perinteisistä viinien etiketeistä. Halusimme, että juomakokemus kattaa kaikki viisi aistia, myös kosketuksen ja näön”, sanoo Marzia Varvaglione. Hän on perheen tytär, joka on vauhdittanut yrityksen markkinointia.

Varvaglione haluaa myös toimia vastuullisesti ja on liittynyt etikettijätteen RafCycle-kierrätysohjelmaan. Kaikki yhtiön tarvitsema sähkö on lisäksi tarkoitus tuottaa auringon avulla vuonna 2019
 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi