Glögipullon inspiraatio Marrakechin kaakeleista

JULKAISTU: 2020-09-16
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Tämän vuoden Blossa-maku on julkistettu. Tämänvuotinen glögi maistuu mintulta ja vihreältä teeltä, joihin on yhdistetty perinteisiä glögimausteita. Maut tulevat esille Blossa-vuosikertaglögin klassisessa väkevöidyssä valkoviinipohjassa.

Tämän vuoden Blossa-pullon design on saanut innoituksensa marokkolaisista kaakeleista, jotka koristavat seiniä ja lattioita Marrakechissa. Vuosiluvun 20 tyyli muistuttaa kalligrafiaa ja mattapintaiset messinkimäiset värit ovat saaneet innoituksensa toribasaarien messinkitarjottimista.

Pullon on suunnitellut Scandinavian Design Group, joka on suunnitellut kaikki Blossan makumatka-vuosikertapullot vuodesta 2011 lähtien.

Blossa on tehnyt vuodesta 2003 lähtien joka vuosi uuden maun. Vuoteen 2010 saakka Blossan innoitus haettiin joulusta, pohjoisen talvesta ja mauista, kuten puolukasta, sahramista ja talviomenoista.

Vuodesta 2011 lähtien perinteisiin glögimausteisiin on sekoitettu uusia makuja maailmalta. Pullolla on uusi ulkoasu joka vuosi, mikä on kasvattanut myös keräilijöiden kiinnostusta vuosikertaglögiä kohtaan. Blossa-vuosikertaglögi säilyy avattuna jopa pari kuukautta jääkaapissa ja avaamattomana pari vuotta valolta ja kuumuudelta suojattuna.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)