Francesca Stevens EUROPENin johtoon

JULKAISTU: 18. toukokuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Francesca Stevens on nimitetty eurooppalaisen pakkaus- ja ympäristöjärjestö EUROPENin uudeksi toimitusjohtajaksi. Nimitys astuu voimaan 1.6.2020.

Stevensillä on  20 vuoden kokemus yhteiskuntasuhteista. Viimeksi hän on työskennellyt Arconicissa, jossa hän työskenteli yhteiskuntasuhde- ja liiketoiminnan kehittämistehtävissä.

”Francesca aloittaa työnsä Europenissä nyt, kun Euroopan taloutta ja yhteiskuntaa ohjataan voimakkaasti kohti kestävyys- ja kierrätettävyystavoitteita”, sanoo EUROPENin hallituksen puheenjohtaja ja Coca-Cola European Partnersin johtaja Hans van Bochove. ”Eurooppalaisen politiikkaympäristön tuntemuksensa ja vahvan liiketoimintakokemuksensa pohjalta Francesca tulee luotsaamaan EUROPENiä loistavasti.”

EUROPENin tavoitteena on turvata pakkausten ja pakattujen tuotteiden yhtenäismarkkinat Euroopassa. Lue lisää EUROPENistä

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)