Fotorealistisia mallikuvia suoraan ohjelmasta

JULKAISTU: 2017-05-11
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Eskon Studio-ohjelmalla voi nyt tuottaa fotorealistisia pakkauskuvia ennen pakkauksen tekoa. Esko tarjoaa myös muita uusia suunnittelua helpottavia työkaluja.

Esko on liittänyt Studio-ohjelmaansa integraation Luxionin KeyShot-sovellukseen, joka on reaaliaikainen 3D -esityssovellus. Sen avulla parannetaan Studiossa fyysisten esineiden kuten muovin, nesteiden, metallin ja lasin esitystä realistisen pakkauskuvan muodostamisessa. Näin voidaan tarjota brändin omistajille ja pakkausten esivalmistukseen pakkauksesta realistinen korkean resoluution mallikuva nopeasti.

”Tämän integraation avulla Studion käyttäjät voivat helpossa työnkulussa luoda fotorealistisia pakkauskuvia. Tämä säästää aikaa ja rahaa, kun kuva on valmiina jo ennen pakkauksen valmistamista, eikä tarvita kalliita kuvauksia lopputuotteesta”, sanoo Wim Fransen, Director Interactive Application Software, Esko.

Toinen Eskon ohjelmistouutuus on täysin integroitu pakkausten ja markkinoinnin prosessi sekä digitaalinen aineistonhallintasovellus. Tämän ohjelmiston avulla brändin omistajat voivat virtaviivaistaa pakkausten monimutkaista suunnittelun, hyväksynnän ja toteutuksen prosessia silloin kun mukana on monia toteuttajia ja toimipaikkoja. Eskon ja MediaBeaconin kehittämän ohjelmiston avulla markkinoija pystyy toteuttamaan tuotemarkkinointia hallitusti erilaisissa kanavissa. Esko osti MediaBeaconin kaksi vuotta sitten.
 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus

Saarioinen Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Saarioinen Oy:n nykyisen toimitusjohtajan Matti Karppisen jäädessä eläkkeelle uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Ilkka Brander.
1800x900matti-ja-ilkka