Flexolahti vahvistaa myyntiään Suomessa

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2017-01-03
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Flexolahti-konsernin myyntiorganisaatio vahvistuu, kun Eero Seppälä on nimetty konsernin myynti- ja markkinointipäälliköksi. Hän vastaa Flexolahden ja tytäryhtiö Best Beforen asiakkuuksista Suomessa ja vientimarkkinoilla.

Eero Seppälä aloitti uudessa tehtävässä 2.1.2017. Viimeksi hän on toiminut Wipakin Packdesign Managerin tehtävissä vastuualueenaan Nordic. Seppälällä on pitkä kokemus pakkausdesignien ja tuotannon yhdistämisestä sekä pohjoismaisten johtavien brändien kanssa työskentelystä.

”Flexolahti-konsernin palvelut vastaavat erinomaisesti käynnissä olevaan digitaaliseen murrokseen ja tarjoavat ratkaisuja koko pakkausketjun tarpeisiin designista painatukseen. Best Beforen menetelmät kuluttajakäyttäytymisen ja designien tutkimiseen sekä Flexolahden uudet pilvipalvelut pakkausprosessien ja pakkausten värienhallintaan tarjoavat loistavan mahdollisuuden olla kehittämässä yhdessä asiakkaiden kanssa pakkausalan tulevaisuuden toimintamalleja”, Seppälä sanoo.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli