Flexolahti ja X-Rite Pantone-yhteistyöhön

JULKAISTU: 3. toukokuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Reproyritys Flexolahti on sopinut X-Rite-yhtiön kanssa Pantonen sertifioinnin tarjoamisesta pakkauspainajille Pohjoismaissa. Yhteistyön tavoitteena on laajentaa Pantone Certified Printer -ohjelman käyttöä.

Flexolahti Oy tarjoaa painotaloille koulutusta, työkaluja ja tekniikkaa Pantonen sertifioinnin saavuttamiseksi. Tiedotteen mukaan yhteistyön avulla tuodaan uusi värinhallinnan taso pakkausten tuotantoon Pohjoismaissa.

Pantone on X-Riten tytäryhtiö, joka on kehittänyt Certified Printer -ohjelman parantaakseen pakkausten värinhallintaa suunnittelusta tuotantoprosessiin asti. Ohjelmassa käydään läpi painajan koko toiminta. Ohjelmaan sisältyy myös värireseptien ja värikaavojen läpikäynti.

– Koulutus ja tuki ovat ensimmäiset ja kriittiset askeleet painajien tiellä kohti vakioitua digitaalista värinhallintaa. X-Rite on paras mahdollinen kumppani tässä työssä, sanoo Flexolahden toimitusjohtaja Kai Tornikoski.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Cabassi laajentaa paperikassien valikoimaa

Valkeakoskelainen paperikassivalmistaja Cabassi Oy on laajentanut tuotantoaan ja investoinut uuteen täysautomaattiseen paperikassikoneeseen. Uusi kone on jo tuotannossa ja ensimmäiset toimitukset asiakkaille on tehty. Investoinnin myötä Cabassi laajentaa kassivalikoimaansa.
Paperikassi_Suomesta_Cabassi_

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)