Finnvacumille uudet toimitilat Sipooseen

JULKAISTU: 22. huhtikuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Elintarviketeollisuuden tuotanto- ja pakkauskoneiden maahantuontiin, markkinointiin ja huoltoon erikoistunut Finnvacum Oy rakennuttaa uudet toimitilat Sipooseen, Söderkullan teollisuusalueelle.

Yritys on toiminut vuodesta 1965 alkaen samalla Kraputien liikepaikalla Östersundomissa. Toimintavuosiensa aikana Finnvacum on kasvanut 45 henkilöä työllistäväksi yritykseksi, ja on nyt yksi Suomen suurimmista elintarviketeollisuuden pakkausratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yrityksellä on Suomen lisäksi toimipiste myös Ruotsissa, jossa työskentelee 15 henkilöä, sekä jälleenmyyjät Moskovassa, Pietarissa ja Baltian maissa.

–         Kraputiellä yrityksemme toiminnot sijaitsevat useissa eri rakennuksissa ja huollon tilat sekä neljä varastoa olivat muualla, kertoo Finnvacumin toimitusjohtaja Christer Weckström.

Useat erillään olevat rakennukset ja ahtaiksi käyneet tilat ovat haastavia hallita, joten Finnvacumissa päädyttiin rakentamaan uudisrakennus Sipoon Hiekkamäen teollisuusalueelle kunnan tarjottua sieltä tonttia yritykselle.

–         Meidät mielletään sipoolaisiksi. Suurin osa työntekijöistämme asuu lähellä. Myös lyhyt matka lentokentälle on tärkeää, tähdentää Weckström.  – Uudisrakentamisen myötä saamme koottua kaikki toimintamme samaan rakennukseen. Se helpottaa toimintaamme.

Uuteen halliin saadaan toiminnoille tilaa 3600 neliömetrin verran. Myös pieni kasvunvara on otettu huomioon. Tilat valmistuvat heinäkuussa 2020.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Etiketit pois Actimel-pulloista

Ilman PET-muovista etikettiä HDPE:stä valmistetun pullon kierrätettävyys paranee.
Danone

Teollisen mittakaavan muovipakkausten kemiallinen kierrätys alkaa

Sumi ja Wastewise Group aloittavat yhteistyön pakkausmuovien kemiallisessa kierrätyksessä.
50148873-chemical-recycling-abstract-concept-vector-illustration

Fazer siirtää kaurajuomien valmistuksen Korialta Ruotsiin?

Fazer käynnistää muutosneuvottelut, jotka saattavat johtaa 93 työsuhteen päättymiseen Suomessa.    
fazer aito

Oddlygood ostaa Plantin

Oddlygoodista tulee Planti-tuotteiden ja -brändin omistaja. Samanaikaisesti Valio ostaa Plantin tuotannon Turussa.
oddlygood