Fazerin ja Trensums Food AB:n välinen yrityskauppa toteutuu

JULKAISTU: 1. maaliskuun 2022
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Fazer-konserni saattaa loppuun ruotsalaisen ruokayhtiö Trensums Food AB:n hankinnan. Ruotsin kilpailuvirasto on hyväksynyt yritysoston. Trensums Food on yksi Euroopan johtavista kasvipohjaisten juomien valmistajista. Yrityksen strateginen fokus on kaurajuomissa. Hankinta on jälleen yksi edistysaskel Fazerin kasvustrategiassa ja tavoitteessa tulla yhdeksi Pohjois-Euroopan maidottomien ja kasvipohjaisten elintarvikemarkkinoiden johtavista toimijoista.

Kaurajuomien kysyntä jatkaa maailmanlaajuista kasvuaan tuotteiden hyvän maun ja alhaisten ympäristövaikutusten vuoksi. Mittavan valmistuskapasiteettinsa, tehokkaiden toimintojensa ja modernin tuotantolaitoksen ansiosta Trensums Food on asemoitunut erinomaisesti vastaamaan kaurajuomien kasvavaan kysyntään. Trensums Food on kasvuyhtiö, joka on investoinut jatkuvasti kaurajuomatuotantonsa kapasiteettiin kasvavan kysynnän perusteella.

Fazer-konserni ostaa Trensums Food AB:n 100 prosenttisesti. Kaikki Trensums Foodin nykyiset työntekijät jatkavat Fazer-konsernin työntekijöinä. Yrityksestä tulee osa Fazer Lifestyle Foods -liiketoiminta-aluetta, joka keskittyy kaurapohjaisiin maidottomiin tuotteisiin, aamiaistuotteisiin, hedelmäpohjaisiin välipaloihin, kasvipohjaisiin aterioihin sekä ruokateknologiaan.

Fazer näkee pohjoismaisen kauran kasvumahdollisuudet suurina

Fazer on investoinut viimeisen kolmen vuoden aikana kotimarkkinoihinsa yhteensä noin 200 miljoonaa euroa. Suurin osa investoinneista on kohdennettu kauraliiketoiminnan kehittämiseen. Ravitsevaa ja vastuullisesti tuotettua pohjoismaista kauraa pidetään maailman parhaana ainutlaatuisten kasvuolosuhteiden vuoksi.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Etiketit pois Actimel-pulloista

Ilman PET-muovista etikettiä HDPE:stä valmistetun pullon kierrätettävyys paranee.
Danone

Teollisen mittakaavan muovipakkausten kemiallinen kierrätys alkaa

Sumi ja Wastewise Group aloittavat yhteistyön pakkausmuovien kemiallisessa kierrätyksessä.
50148873-chemical-recycling-abstract-concept-vector-illustration

Fazer siirtää kaurajuomien valmistuksen Korialta Ruotsiin?

Fazer käynnistää muutosneuvottelut, jotka saattavat johtaa 93 työsuhteen päättymiseen Suomessa.    
fazer aito

Oddlygood ostaa Plantin

Oddlygoodista tulee Planti-tuotteiden ja -brändin omistaja. Samanaikaisesti Valio ostaa Plantin tuotannon Turussa.
oddlygood