Fazerille markkinointijohtaja talon sisältä

JULKAISTU: 29. marraskuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Aaron Barsness on nimitetty Fazer-konsernin markkinointijohtajaksi ja Executive Vice Presidentiksi sekä Fazer-konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.1.2022 lähtien.

Aaron Barsness on ollut Fazerin palveluksessa vuodesta 2019. Viimeisen vuoden aikana hän toiminut Fazer Makeisten markkinointijohtajana ja samalla johtanut Fazer-konsernin markkinointia. Ennen Fazerille tuloaan hän on toiminut useissa markkinoinnin johtotehtävissä muun muassa Lynxeyessa ja Procter & Gamblella.

– Fazerilla on kunnianhimoiset kasvutavoitteet tulevaisuudessa ja Fazer-brändin vahvistaminen entisestään on tärkeä osa strategiamme toteutusta. Se auttaa meitä lujittamaan asemaamme Suomen johtavana kuluttajatuotebrändinä sekä kehittämään asemaamme myös Pohjois-Euroopan markkinoilla. Aaron on kokenut markkinointijohtaja, jolla on vahvaa näyttöä osaamisestaan. Olen iloinen toivottaessani Aaronin tervetulleeksi hänen uuteen rooliinsa, toteaa Fazer-konsernin konsernijohtaja Christoph Vitzthum.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)