Fazer valloittaa kauralla Pohjoismaita

JULKAISTU: 2018-09-18
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Fazer Yosa on aloittanut pohjoismaisten markkinoiden valloituksen uudistuneen brändin ja kahdeksan uutuustuotteen voimin. Fazer pitää kauramarkkinoiden kasvumahdollisuuksia vahvoina.

 Yritys on tehnyt merkittäviä investointeja vauhdittaakseen kaurapohjaisten tuotteiden maailmanmarkkinoiden valloitusta.

”Maailmalla on kasvavaa kiinnostusta juuri kaurapohjaisia tuotteita kohtaan, ja Fazerilla on paljon annettavaa kansainvälisesti tämän tuotekategorian kehittämisessä. Vaikka kilpailu markkinoilla kiristyy, uskomme, että Fazer Yosa -tuotteille on kysyntää, sillä ne ovat makunsa ja innovatiivisuutensa puolesta huippuluokkaa. Lisäksi hyödynnämme tuotteissa pohjoismaista kauraa, jota pidetään maailman parhaimpana”, kertoo Heli Anttila, Fazer Lifestyle Foods -liiketoiminnan toimitusketjusta vastaava johtaja.

Yosa on ollut ensimmäinen kauratuote Suomessa ja edelläkävijä kauratuotteiden tuoteryhmässä yli 20 vuoden ajan. Kauratuotteiden asiantuntijana Fazer jatkaa Yosa-tuotteiden kehittämistä osana kauraan ja kasvipohjaisiin tuotteisiin tekemiään merkittäviä investointeja. Seuraavaksi Fazer Yosa valloittaa Pohjoismaat, kun tuotteet lanseerataan Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Yosa-brändin uudistumisen yhteydessä myös pakkausilme on uudistunut. Fazer Yosa luo kuluttajille kokonaisvaltaisia kokemuksia kaikille aisteille. Pakkausdesign kertoo kauran tarinaa sekä tuo kauneutta jokaiseen hetkeen ja päivään aamiaiselta illallispöytään. Pakkausten Y-kirjain kuvastaa kauraa, joka kasvaa maasta vapauttaen voimansa. Designin on suunnitellut palkittu brittiläinen designtoimisto Pearlfisher.

 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)