Fazer ja Novita samassa pakkauksessa

Teksti:Terhi Varonen
JULKAISTU: 2023-02-21
PÄIVITETTY: 2023-03-01

Fazerin ja Novitan yhteistyö saa jatkoa uusista Geisha- ja Lontoon rae neulontabokseista. Ensimmäistä kertaa yhteistyössä tehdyt Fazer x Novita neulontaboksit tulivat markkinoille syksyllä 2022.

MyFazer-yhteisön jäsenet äänestivät uusien neulontaboksien brändeiksi valikoituivat pinkki Geisha ja liilan sävyinen Lontoo rae. Tammikuussa myyntiin tulivat myös myyntiin tulleet, Fazerin ja Novitan yhteistyöstä syntyneet Novita 7 Veljestä -uutuuslangat, joissa 7 Veljestä sukkalanka on saanut inspiraatiota Fazerin makeisten väreistä.

Geisha -neulontaboksi sisältää neulontaohjeet Geisha-inspiroituneisiin tossuihin, 7 Veljestä lankaa sekä Novitan omissa väreissä ja vaaleanpunaisessa Geishan sävyssä sekä Geisha -sydänrasian. Lontoo rae -neulontaboksi sisältää lankoja  makeisen liilan ja keltaisen sävyissä. Karl Fazer Lontoo rae -suklaalevyn sekä Lontoo rae -makeispussin. Kummastakin neulontaboksista löytyvät neulontaohjeet suomeksi ja ruotsiksi.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept