Fantan ulkoasu ja pullo uudistuivat

JULKAISTU: 2017-03-23
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Fanta on uudistanut visuaalisen identiteettinsä ja lanseerannut Britanniassa uuden innovatiivisen kierrepullon. Myös juoman sokeria on vähennetty kolmanneksen.

Uudistuksen toteutti Coca-Cola European Partners (CCEP) -yhtiö. Uudistettua brändiä lanseerataan Britanniassa monen miljoonan punnan markkinointikampanjalla, joka keskittyy someen, ulkomainontaan ja myymälämarkkinointiin.

Fantan uusi logo tehtiin leikkaamalla käsin paperia ja siirtämällä tulos digitaaliseen muotoon. Fantan oranssia väriä kirkastettiin uudella väripaletilla.

Uutta pulloa suunniteltiin kaksi vuotta ja se on valmistajan mukaan alan ensimmäinen. Spiraalilla muodolla tavoitellaan huomioarvoa. Pulloja on tarjolla puolen ja kahden litran kokovaihtoehtoina.
 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus