Esko laajentaa koulutusta ja ohjelmatarjontaa

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-10-13
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Pakkausalan ohjelmistoistaan tunnettu Esko laajentaa asiakaskoulutusta 120:llä webinaarilla. Ohjelmistoihin on myös tullut lisäyksiä ja päivityksiä.

Eskon tiedotteen mukaan maailmassa kymmenestä vähittäiskaupan pakkauksesta yhdeksän on suunniteltu ja toteutettu Eskon ohjelmistoilla, jotka kattavat alan koko suunnittelu- ja tuotantoketjun.

Esko on lanseerannut maailmanlaajuisen ilmaisen koulutusohjelman asiakkailleen. Sen tarkoituksena on auttaa asiakkaita ottamaan täysin käyttöön Esko Software Platform 16 -ohjelmiston ominaisuudet. Koulutusohjelma koostuu yli 120:stä webinaarista. Ne kattavat ohjelmistoista mm. ArtiosCAD, ArtPro+, Automation Engine, Imaging Engine, Studio ja WebCenter -sovellukset.

ArtPro+ on uusi versio Eskon suositusta ArtPro-suunnitteluohjelmasta. ArtPron ja PackEdgen sopimusasiakkaat voivat päivittää ohjelmistonsa uuteen versioon maksutta.

Esko on myös tehnyt sopimuksen Corbus LLC -yhtiön kanssa pakkausalan ohjelmistojen integroimisesta.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept

Packnews-lehti täyttää 90 vuotta – paluu vuoteen 1977

Packnews-lehti (aiemmin nimeltään nord emballage) täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Se saattaa olla maailman vanhin pakkausalan lehti. Toimitus on viime vuosina selaillut vanhoja lehtiä ja julkaissut niistä parhaita paloja, joista yksi on tässä artikkelissa.
Letpak