ER-Pahvityö investoi digipainokoneeseen

JULKAISTU: 17. joulukuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


ER-Pahvityö on tehnyt investoinnin uuteen aaltopahvia painavaan digipainokoneeseen. Marraskuussa asennettu Wonderjet WD200 – 32 digipainokone on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja Pohjoismaissa. Investoinnin arvo on yhteensä 350 000 euroa.

Ensimmäisiä asiakastöitä on jo painettu.

– Nyt tehdyn koneinvestoinnin myötä pääsemme ratsastamaan digipainamisen aallonharjalla, sillä uusi koneemme mahdollistaa asiakkaillemme entistäkin kustannustehokkaamman hinnoittelun, sanoo ER-Pahvityön toimitusjohtaja Heikki Erkamo yrityksen tiedotteessa.

Kiinassa valmistetun painokoneen ominaisuudet tarjoavat hyötyjä sekä flexo- että digipainomenetelmää käyttäville asiakkaille.

– Suurin hyöty koneesta on se, että asiakkaidemme nyt mahdollista saada pieniinkin painatussarjoihin moniväripainatusta ilman aloituskustannuksia. Pakkauskustannukset alenevat merkittävästi kuin painolaattoja ei enää tarvita. Digipainaminen tuo myös joustoa, sillä asiakkaillamme on mahdollisuus saada esimerkiksi kevääksi ja syksyksi erilaiset painatukset pakkauksiinsa ilman lisäkustannuksia, jatkaa Erkamo.

Koneessa käytetään vesipohjaisia painovärejä.

ER-Pahvityö jatkaa flexopainamista digipainamisen rinnalla. Flexopaino on kustannustehokas menetelmä silloin, kun painolaatat on jo kertaalleen tehty tai asiakkaalla on isoja määriä yksiväristä painoa.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)