Ensi talven Interpack-messut peruttiin

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2020-12-03
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Messe Düsseldorf on ilmoittanut tänään virallisesti, että Interpack-messuja ei järjestetä vuonna 2021. Drupa-tapahtuma pidetään virtuaalitapahtumana.

Interpack on peruutettu vuodelta 2021 koronaviruspandemian vuoksi.  Messe Düsseldorf on yhteisymmärryksessä kumppaneidensa kanssa päättänyt peruuttaa koronaviruspandemiaan liittyvien rajoitusten vuoksi maailman suurimman pakkausalan tapahtuman, joka piti olla Düsseldorfissa 25.2.–3.3.2021 välisenä aikana.

– Näytteilleasettajien palautteen mukaan tilanteen aiheuttama epävarmuus on liian suuri, jotta pystyisimme järjestämään kansainvälisen messujen standardien mukaisen Interpack-tapahtuman, kertoo Messe Düsseldorfin toimitusjohtaja Wolfram N. Diener messuorganisaation tiedotteessa. Seuraavan kerran Interpack järjestetään toukokuussa 2023.

Myös fyysinen Drupa-tapahtuma on peruutettu, mutta sen sijaan järjestetään online-Drupa nelipäiväisenä virtuaalitapahtumana 20–23.4.2021.

Lisätietoja virtuaalitapahtumasta

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Uudet EU-säännöt vähentävät pakkauksien määrää, lisäävät niiden uudelleenkäyttöä ja kierrätystä

Parlamentti hyväksyi keskiviikkona 24.4. uusia toimenpiteitä, joilla parannetaan pakkausten kestävyyttä ja vähennetään pakkausjätettä EU:ssa. Näin Europarlamentti tiivistää tulevat muutokset.
markus-spiske-wIUxLHndcLw-unsplashx

Metsä Board modernisoi Simpeleen kartonkitehdasta

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board on tehnyt investointipäätöksen Simpeleen taivekartonkikoneen uudistamisesta. Se parantaa taivekartongin laatua sekä lisää tuotannon tehokkuutta.
Metsa-Board-Simpele_winterx

Uusi työkalu mittaa kitkakertoimen helposti

Pakkauskoneen käyttäjille ja muille on kehitetty uusi työkalu, joka arvioi nopeasti kitkakertoimen (COF) pakkauskalvoilla. Tästä on hyötyä, kun pakkauskone tarvitsee optimaalisen toimintansa vuoksi kalvon, jolla on tietty kitkakerroin.
COF_indicator_Tentoma

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x