Ensi talven Interpack-messut peruttiin

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2020-12-03
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Messe Düsseldorf on ilmoittanut tänään virallisesti, että Interpack-messuja ei järjestetä vuonna 2021. Drupa-tapahtuma pidetään virtuaalitapahtumana.

Interpack on peruutettu vuodelta 2021 koronaviruspandemian vuoksi.  Messe Düsseldorf on yhteisymmärryksessä kumppaneidensa kanssa päättänyt peruuttaa koronaviruspandemiaan liittyvien rajoitusten vuoksi maailman suurimman pakkausalan tapahtuman, joka piti olla Düsseldorfissa 25.2.–3.3.2021 välisenä aikana.

– Näytteilleasettajien palautteen mukaan tilanteen aiheuttama epävarmuus on liian suuri, jotta pystyisimme järjestämään kansainvälisen messujen standardien mukaisen Interpack-tapahtuman, kertoo Messe Düsseldorfin toimitusjohtaja Wolfram N. Diener messuorganisaation tiedotteessa. Seuraavan kerran Interpack järjestetään toukokuussa 2023.

Myös fyysinen Drupa-tapahtuma on peruutettu, mutta sen sijaan järjestetään online-Drupa nelipäiväisenä virtuaalitapahtumana 20–23.4.2021.

Lisätietoja virtuaalitapahtumasta

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB