Elopakilta uusi aseptinen mehupakkaus

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-11-06
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Eckes-Granini Finland pakkaa ensimmäisenä Euroopassa mehunsa Pure-Pak Sense Aseptic -pakkaukseen. Elopakin pakkauksessa on monia uusia ominaisuuksia.

Elopak on esitellyt uuden aseptisille tuotteille tarkoitetun Pure-Pak Sense Aseptic -pakkauksen, jossa on tiedotteen mukaan ainutlaatuinen muotoilu ja runsaasti toimivia ominaisuuksia. Eckes-Granini Finland on ensimmäisenä mehuvalmistajana Euroopassa ottanut käyttöön tämän pakkauksen lokakuussa uudelleen markkinoille tuoduissa Marli Natur -täysmehuissaan.

Pure-Pak Sense Aseptic -pakkauksessa on monia huippuluokan ominaisuuksia, joissa yhdistyvät muotoilu ja toimivuus. Taittelua helpottavien urien ansiosta pakkauksesta saa puristettua tuotteen ulos entistä tarkemmin, mikä auttaa vähentämään ruokahävikkiä. Helposti litistettävät pakkauksen säästävät tilaa kierrätyksessä.

Epäsymmetriseksi muotoiltuun yläosaan sopivat monenlaiset korkit, ja pakkauksen kaareva harjamuoto antaa hienostuneen ja houkuttelevan ulkoasun, joka parantaa tuotemerkin erottuvuutta hyllyssä. Pakkauksen harjaan voi myös lisätä painatuksen, mikä helpottaa valikoiman eri tuotteiden erottumista ja tuotteen etujen tai ominaisuuksien esittelyä.

Pakkaus näyttää ja tuntuu erilaiselta, sillä sen yläosassa sivuilla on kohokuvioidut alueet korostamassa käyttäjäkokemusta pakkaukseen tartuttaessa.

Pure-Pak Sense Aseptic -pakkaus on kehitetty rinnan uuden Elopakin uuden Pure-Pak Aseptic System (PPA) -täyttökonetekniikan kanssa. Yhdessä ne parantavat tuotannon luotettavuutta, joustavuutta ja tehokkuutta. Asennettuaan uuden aseptisen täyttölinjan tuotantolaitokselleen Turkuun Eckes-Granini toi Marli Natur -täysmehut uudelleen markkinoille 1 litran pakkauksessa.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce