Elintarvikeala kasvaa ja muuttuu. Elintarvikepäivässä 2018 uppoudutaan alan ajankohtaisimpiin aiheisiin huipputason puheenvuorojen ja asiantuntijoiden johdolla.
Mistä alan kasvu syntyy? Miten muutoskykyisiä oikeastaan olemme? Mihin elintarvikealan tutkimusta pitäisi suunnata? Miten säädösympäristö muuttuu? Ovatko biosidit hallinnassa? Valloittavatko hyönteiset lautasemme?
Näihin aiheisiin alan parhaat asiantuntijat pureutuvat tiedotteen mukaan elintarvikealan suurimmassa ja kattavimmassa koulutus- ja ajankohtaistapahtumassa 15.5. Helsingin Messukeskuksessa.
Elintarvikepäivän avausohjelmassa lavalle nousevat muun muassa ministeri Kai Mykkänen ja FoodDrinkEuropen toimitusjohtaja Mella Frewen. Rinnakkaisohjelmien esiintyjinä kuullaan esimerkiksi Seedin toimitusjohtaja Marko Parkkista, mainonnan eettisen neuvoston pääsihteeri Paula Palorantaa ja Valion tutkimus- ja teknologiajohtaja Anu Kaukovirta-Norjaa.
Ohjelmaa maustavat myös kiinnostavat yritysesimerkit startupeista suuryrityksiin. Päivä huipentuu Vuoden Suomalainen Elintarvike -kilpailun voittajan julkistukseen.