EFI ja Esko yhdistävät pakkausohjelmistonsa

JULKAISTU: 2016-06-09
PÄIVITETTY: 2023-01-18


EFI ja Esko ovat sopineet yhteisen työnkulkuratkaisun tuomisesta markkinoille. Sen avulla voidaan tuottaa pakkauksia yhdessä saumattomassa työnkulussa. Ratkaisu otetaan käyttöön myös Landan pakkauspainokoneissa.

Uudessa ratkaisussa on tarkoitus yhdistää EFI Fiery digitaaliset front end -ohjelmistot Eskon työnkulkuohjelmistoihin. Uuteen ratkaisuun yhdistetään myös EFI:n ERP/MIS-ohjelmistot sekä Web-to-Print-ohjelmistot. Lopputulos on yhteinen ekosysteemi pakkausalan yrityksille.

Ensimmäiseksi Drupassa esiteltiin yhdistetty Esko Automation Engine, EFI Packaging Productivity Suite ja Fiery. Tämä yhdistelmä tulee markkinoille vuoden 2016 lopussa. Kaikkien ohjelmistojen yhdistelmä on tarkoitus julkaista vuonna 2017.

Esko ja Landa Digital Printing tiedottivat Drupassa yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on luoda saumaton digitaalinen työnkulku taivekartongin painamiselle Landan nanograafisilla S10-painokoneilla. Työnkulussa yhdistetään Eskon ja EFI:n ohjelmistot.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)