Chepille tunnustusta yhteiskuntavastuusta

JULKAISTU: 14. toukokuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Tuotantoketjuratkaisuja toimittava CHEP on saanut tunnustusta riippumattomalta arviointijärjestöltä EcoVadisilta Gold-tason tunnustuksen ja on yrityksen tiedotteen mukaan ainoa toimitusketjuyhtiö, joka on saavuttanut ylimmän luokituksen viitenä vuonna peräkkäin.

Tämä kultatason tunnustus myönnettiin CHEP Europelle sen ympäristöön, työelämän käytäntöihin, oikeudenmukaisiin liiketoimintakäytäntöihin ja toimitusketjuihin liittyvän ympäristötietoisen kehityksen ja saavutusten ansiosta.

EcoVadisin menetelmät perustuvat kansainvälisiin yritysten sosiaalisen vastuun normeihin, kuten Global Reporting -aloitteeseen, Yhdistyneiden kansakuntien Global Compact -aloitteeseen ja ISO 26000 -standardiin. Ne kattavat 198 luokkaa ja niiden avulla arvioidaan 60 000 yritystä 155 maassa.

CHEP on osa toimitusketjuratkaisuja toimittavaa Brambles Groupia, jonka liiketoiminta perustuu lavojen, laatikoiden ja konttien jakamiseen ja uudelleenkäyttöön. Konserni sijoittui hiljattain Dow Jonesin Barron’s-lehdessä maailman kestävimmäksi yritykseksi. Brambles saavutti tämän tunnustuksen keskittymällä ympäristöasioihin maailmanlaajuisesti toteuttamallaan kiertotalousmallilla ja varmistamalla, että työntekijät ovat yrityksen toiminnan ytimessä. Lisäksi yhtiö on allekirjoittanut YK:n Global Compact -aloitteen, ja sen kestävyystavoitteet vuodelle 2020 vastaavat pitkälti Yhdistyneiden kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteita.

EcoVadis johtaa ensimmäistä toimittajien toiminnan kestävyyden varmistamiseen tähtäävää yhteistyöverkostoa 150 sektorilla 140 maassa. EcoVadisin luokitukset ja helppokäyttöiset seurantavälineet auttavat yrityksiä riskien hallinnassa ja pyrkimyksissä ekoinnovointiin maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa.

www.ecovadis.com

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)