Carcculle sertifikaatteja

JULKAISTU: 2022-09-16
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Carccu, sastamalainen paperisia pakkausmateriaaleja valmistava yritys, on saanut kaksi laadunhallintajärjestelmän sertifikaattia: ISO 9001 ja ympäristösertifikaatti ISO 14001.

– Sertifikaatit tarjoavat meille työkalut toimintamme kehittämiseen ja tukemiseen. Kyseessä on jatkuvan parantamisen järjestelmä. Työt eivät lopu siihen, kun todistukset roikkuvat kehyksissä seinällä. Asiakkaillemme ne kertovat paitsi laadusta niin myös luottamuksesta, toimitusjohtaja Lasse Borg toteaa.

Yrityksessä on tahtotila valmistaa ympäristöystävällisiä pakkausmateriaaleja ympäristöä säästävillä menetelmillä. Yrityksen tuotannossa syntyvät jätteet kierrätetään ja uusia keinoja on keksitty energian säästämiseksi. Ekologisuus ja vastuullisuus ovat kulkeneet yrityksen toiminnan ohjenuorina jo pitkään.

– Viime heinäkuussa yrityksille tuli voimaan vaatimus jätteidenlajittelusta. Meillä asia on ollut kunnossa jo monta vuotta, eikä meidän tarvinnut tehdä muuta kuin liimata astioihin oikeat tarrat. Prosessi on ollut meillä käynnissä jo vuosikausia, mutta nyt siitä on ulkopuolisen tahon myöntämä sertifikaatti todisteena, Borg kertoo.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)