Canonin painokoneille Fogran PSD-sertifiointi

JULKAISTU: 2020-08-18
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Mediatekniikan tutkimuslaitos Fogra on myöntänyt Canon LabelStream 4000 -sarjan painokoneille ProcessStandard Digital (PSD) -sertifikaatin. Tällä sertifikaatilla paino- ja mediayritykset takaavat hyvän laadun ja joustavan tuotannon.

LabelStream 4000 -sarjan painokoneet ovat ensimmäisiä digitaalisia painokoneita, joiden kuuden värin värialue on sertifioitu PSD PrintCheckin mukaisesti. Niissä käytetään UV-tulostuspäitä, jotka tarjoavat hyvän peittävyyden, musteen levityskapasiteetin ja väriskaalan. Koneilla voidaan tuottaa korkealaatuisia etikettejä ja taata tarkasti sovitetut brändivärit sekä vakioetikettien tasainen tuotanto.

PSD:n mukainen laadunvarmistus sisältää myös lopullisen painojäljen arvioinnin, jossa sovelletaan ISO/TS 15311 -standardeja, jotka määrittävät digitaalisen painamisen vaatimukset kolmen eri laatutason (A, B ja C) mukaan. Arvioinnin tuloksena LabelStream-painokoneet saavuttivat korkeimman A-tason.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus