Cannesin voittajille personoituja samppanjoita

JULKAISTU: 24. kesäkuun 2018
PÄIVITETTY: 16. helmikuun


Cannes Lions 2018 -markkinointikilpailun voittajat saivat tänä vuonna samppanjapulloja, joiden etiketit ja pakkaukset oli personoinut HP. Kilpailussa palkittiin neljä suomalaista markkinointikampanjaa.

HP teki personoinnin yhteistyössä kuvanveistäjä Karen Chekerdjianin kanssa. Juoman pakkaus on taiteilijan kuusikulmaisen kultaveistoksen muotoinen ja hänen signeeraamansa. Pakkauksessa on kilpailun Grand Prix- voittajien nimet. Samppanja on arvokasta Moët & Chandon’s MCIII -merkkiä.

HP painoi digitaalisesti etikettejä ja pakkauksia myös 300:lle tuomariston jäsenelle ja 400:lle platinapassin omistajalle. Työt teki Barcelonassa toimiva painotalo Serafi. Töissä käytettiin HP Indigo 12000 ja Indigo 6900 -digipainokoneita sekä Indigon hopeaväriä.

Suomalaiset markkinointikampanjat menestyivät hyvin Cannes Lions -kilpailussa. Fazerin Sirkkaleipä-tuotteen lanseeraus palkittiin Sustainable Development Goals -kategoriassa pronssilla. Pronssia saivat myös S-ryhmän Hihna 24/7, Hasan & Partnersin Planille suunnittelema Sheboard ja TBWAHelsingin ja Finavian kampanja #LIFEINHEL.

 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi