Biohajoavat pakkaustäytteet suojaavat tuotetta

JULKAISTU: 29. lokakuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


AirWave-ilmatyynykalvoja käytetään tavaroiden suojaamiseen pakkauksissa. Hyvin tuetut ja suojatut tavarat eivät liiku pakkauksessaan, mikä vähentää kuljetuksissa tapahtuvia rikkoutumisia ja vahingoittumisia. Verkkokaupan vaatimusten mukaisia pakkaustäytteitä voidaan valmistaa AirWave-järjestelmillä paikan päällä tarpeen mukaan.

PaperWave BIO -materiaalit ovat erikoismateriaaleja, joissa yhdistyvät pakkauspaperin ja ilmatyynyn edut. Ilma lisätään täytepaperiin, mikä vähentää materiaalin käyttöä noin 95–99 prosenttia. Ilmatyynyt ovat joustavia, kestäviä, uudelleenkäytettäviä ja helposti hävitettäviä.

Kalvorakenne koostuu FSC-sertifioidusta kierrätetystä paperikerroksesta ja tärkkelysseostiivistekerroksesta, joka on laminoitu paperille. Erittäin ohut tiivistekerros on valmistettu vahvasta biohajoavasta ja kompostoitavasta biokalvosta, joka on yhdistetty kierrätettyyn paperikerrokseen luonnollisella liimalla. Tuote on biologisesti hajoava DIN EN 13432 -standardin mukaisesti.

AirWave BIO -kalvot koostuvat uudenlaisesta perunatärkkelyksestä valmistetusta muovimateriaalista, jossa ei ole lainkaan muovia pehmentäviä aineita. Materiaali on täysin biohajoavaa, ja sille on myönnetty OK Compost HOME -sertifikaatti. Pakkausmateriaali voidaan siis hävittää kotikompostissa tai kompostorissa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)