BEWI ja Jackon ovat nyt yhtä

JULKAISTU: 2022-10-24
PÄIVITETTY: 2023-01-18


BEWI ja Jackon toimivat jatkossa yhtenä yrityksenä. Kahden yrityksen yhdistyminen kasvattaa tuotevalikoimaa ja tuo synergiaetuja mm. hankinnasta, logistiikasta, tuotemyynnistä ja tuotantoprosessien optimoinnista.

BEWI on vuodesta 2014 lähtien ostanut yli 30 yritystä Euroopasta. Liiketoiminnan kasvattaminen on yhtiön tiedotteen mukaan vakiinnuttanut yrityksen aseman Euroopan talousalueella.

Suomen, Norjan ja Ruotsin kilpailuviranomaiset ovat hyväksyneet yrityskaupan. Jotta kauppa voitiin toteuttaa, luopui BEWI Suomessa Kilpailu- ja kuluttajaviraston päätöksellä EPS-eristetehtaistaan. Jackon Finlandiin yhdistyy Kaavilla sijaitseva BEWI-konsernin XPS-tehdas, eli päällekkäisiä toimintoja ei muodostu. Yhdistymisen myötä BEWI-konserni saa 935 uutta työntekijää ja 20 tuotantolaitosta lisää. Ennen yrityskauppaa BEWI-konsernissa työskenteli noin 2 300 henkilöä.

Norjalainen vuonna 1980 perustettu BEWI on kansainvälisesti toimiva pakkaus-, komponentti- ja eristysratkaisutoimittaja. Yritys on sitoutunut edistämään kiertotaloutta koko arvoketjussa aina raaka-aineen tuotannosta lopputuotteiden kierrätykseen asti. BEWI ASA on listattu Oslon pörssissä.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)