Berry tuo markkinoille pinottavat tölkit

JULKAISTU: 2022-01-07
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Berry Global tarjoaa tilaa säästävän vaihtoehdon tölkkipakkauksiin. Uuden Staka-muovitölkin pohjassa on syvennys, johon alemman tölkin kansi asettuu napakasti. Näin tölkit on helppo pinota tukevasti päällekkäin. Kansia on saatavana useissa eri väreissä, ja tölkin muotoilu mahdollistaa näyttävän etiketöinnin, jolloin brändille saadaan näkyvyyttä pakkauksessa ja kaupan hyllyssä.

Pakkauksen käytettävyys on pyritty optimoimaan tölkin suun koolla: suuri täyttöaukko helpottaa pakkauksen täyttämistä linjastolla. Kuluttajalle uusi pakkausmalli tarjoaa käyttöhelppoutta paitsi kuljetuksessa ja varastoinnissa, myös primäärikäytön jälkeen, sillä tölkkiä voi hyödyntää säilytysastiana. Myös pakkauksen kierrätettävyyteen on panostettu.

– Monet asiakkaamme niin elintarvike- kuin muillakin teollisuuden aloilla ovat toivoneet pinottavaa tölkkimallia, joten uskomme uutuudelle olevan kysyntää, toteaa Berryn Corbyn tehtaan toimitusjohtaja John Richardson yhtiön tiedotteessa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)