Auraprintin toimitusjohtaja vaihtuu

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2022-03-04
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Turkulainen painotalo Auraprint Oy saa uuden toimitusjohtajan 1.4. alkaen, kun Jussi Oksanen siirtyy etikettipainon johtoon edellisen toimitusjohtajan Ilkka Ylipotin jäädessä eläkkeelle.   

Auraprint Oy:n uusi toimitusjohtaja Jussi Oksanen on toiminut vuodesta 1996 lähtien UPM Raflatacin myynnin ja liiketoimintojen johtajana Suomessa ja useissa ulkomaisissa yksiköissä. Koulutukseltaan hän on maa- ja metsätieteiden maisteri (metsänhoitaja). Siirtyminen etikettimateriaalien puolelta materiaalien käyttäjän eli painotalon johtoon on luonteva askel. Ala ja sen toimijat ovat tuttuja, joten verkostoja on paljon.

–Asiakaskunta on hyvin laaja ja monipuolinen, joten siihen tutustuminen vie oman aikansa. Innolla odotan pääseväni tapaamaan asiakkaitamme ja tutustumaan paremmin tuotevalikoimaan, Oksanen sanoo.

Ilkka Ylipoti jättää toimitusjohtajan tehtävät hyvillä mielin. Auraprint Oy on Ylipotin toimitusjohtajakaudella tehnyt positiivista ja hyvää tulosta. Jussi Oksanen saa johdettavakseen hyvässä kasvussa ja hyvässä taloudellisessa asemassa olevan yrityksen. Auraprint Oy lujittanut markkinaosuuttaan Suomen etikettimarkkinoilla viimeisten vuosien aikana. Auraprint toimittaa etikettejä kaikille pakkaavan teollisuuden aloille elintarvikkeista juomiin, alkoholiin, teknokemiaan ja kulutustavaroihin.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja. He ovat valmiita käyttämään niiden ostamiseen enemmän rahaa, kulkemaan pidemmän matkan niitä hankkiessaan ja näkemään muutenkin ylimääräistä vaivaa varmistaakseen, että heidän ostoksensa sisältävät ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli

Läpinäkyvä eristepakkaus on ympäristöystävällisempi kuin värikäs

Rockwool vaihtoi punavalkoiset eristepakkauksensa läpinäkyviin. Se säästi väriaineita ja lisäsi kierrätettävyyttä.
Rockwool ennen ja jälkeen

Landa Printingiltä jättiyllätys Drupan tiedotustilaisuudessa

Yllättävien myyntilukujen ja kahden uuden painokoneen esittelyn myötä Landa nousi yhdeksi suurimmista yllättäjistä Pre-Drupan tiedotustilaisuudessa Düsseldorfissa maaliskuun lopussa. Packnews oli paikalla.
Landa_01x