Auraprintin toimitusjohtaja vaihtuu

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2022-03-04
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Turkulainen painotalo Auraprint Oy saa uuden toimitusjohtajan 1.4. alkaen, kun Jussi Oksanen siirtyy etikettipainon johtoon edellisen toimitusjohtajan Ilkka Ylipotin jäädessä eläkkeelle.   

Auraprint Oy:n uusi toimitusjohtaja Jussi Oksanen on toiminut vuodesta 1996 lähtien UPM Raflatacin myynnin ja liiketoimintojen johtajana Suomessa ja useissa ulkomaisissa yksiköissä. Koulutukseltaan hän on maa- ja metsätieteiden maisteri (metsänhoitaja). Siirtyminen etikettimateriaalien puolelta materiaalien käyttäjän eli painotalon johtoon on luonteva askel. Ala ja sen toimijat ovat tuttuja, joten verkostoja on paljon.

–Asiakaskunta on hyvin laaja ja monipuolinen, joten siihen tutustuminen vie oman aikansa. Innolla odotan pääseväni tapaamaan asiakkaitamme ja tutustumaan paremmin tuotevalikoimaan, Oksanen sanoo.

Ilkka Ylipoti jättää toimitusjohtajan tehtävät hyvillä mielin. Auraprint Oy on Ylipotin toimitusjohtajakaudella tehnyt positiivista ja hyvää tulosta. Jussi Oksanen saa johdettavakseen hyvässä kasvussa ja hyvässä taloudellisessa asemassa olevan yrityksen. Auraprint Oy lujittanut markkinaosuuttaan Suomen etikettimarkkinoilla viimeisten vuosien aikana. Auraprint toimittaa etikettejä kaikille pakkaavan teollisuuden aloille elintarvikkeista juomiin, alkoholiin, teknokemiaan ja kulutustavaroihin.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB