Amerplastilta uusi kassituote pehmopapereille

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-06-14
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Amerplast alkaa tarjota uutta innovatiivista tuotetta, pehmopaperi- eli tissue-kasseja. Tuote lanseerataan yhteistyössä espanjalaisen Gaviplas-yhtiön kanssa.

Uusi tissue-segmentin asiakkaille tarjottava tuote on Amerplastin mukaan vastaus markkinoilla kovaa vauhtia kasvavalle trendille, yhä helppokäyttöisemmille pehmopaperipakkauksille.

Amerplast tekee Gaviplas SL:n kanssa yhteistyötä erilaisten tissue-kassien, kuten Flatpack, Scanpack ja Twister-kassien valmistuksessa. Gaviplasin uudet, innovatiivisten tissue-kassien valmistukseen teknisesti sopivat saumauslinjat mahdollistavat nopean pääsyn markkinoille. Valmistusmäärät tulevat olemaan linjassa markkinoiden kasvun kanssa.

“Tämä uusi tuote on viimeisin askeleemme kehittäessämme Amerplastista johtavaa eurooppalaista pakkausyritystä avainyhteistyökumppanuuksien sekä innovaatioiden kautta, jotka ovat kuluttaja- ja markkinatrendien mukaisia”, sanoo Amerplastin toimitusjohtaja Borge Kvamme.

”Saksassa voimme nähdä nopeaa kasvua helppokäyttöisten ja kahvallisten pehmopaperipakkausten kysynnässä. Uskomme tämän trendin laajenevan myös muille tärkeille markkinoille. Gaviplas-yhteistyö tarjoaa meille välittömän pääsyn käsiksi sekä vaadittuun teknologiaan että kapasiteettiin, jolloin asiakkaamme pystyvät hyödyntämään tätä markkinatrendiä oikea-aikaisesti.”

Espanjalainen Gaviplas on perustettu Alfarrasissa Valensiassa vuonna 1962. Yritys on ISO 9001 sertifioitu perheyritys, joka valmistaa, painaa ja toimittaa tehokkaita joustopakkausratkaisuja.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox