Amazon investoi räätälöidyn kokoisia laatikoita valmistavaan yritykseen

JULKAISTU: 2021-11-24
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Amazonin vuonna 2020 perustama The Climate Pledge Fund –pääomarahasto sijoittaa yrityksiin, jotka auttavat Amazonia toteuttamaan sitoumustaan, jonka tavoitteena on saada Amazon hiilineutraaliksi vuoteen 2040 mennessä. Nyt rahasto on investoinut CMC Machinery-nimiseen yritykseen.

CMC Machineryn tekniikalla suunnitellaan ja valmistetaan kullekin lähetykselle optimoidun kokoisia kuljetuslaatikoita, jotka on räätälöity kunkin tilauksen tuotteiden mittojen mukaan. Investoinnin tavoitteena on vähentää lähetysten kuutiotilavuutta keskimäärin 24 prosentilla. Kun pakkausten koko on optimoitu lähetettävän tavaran kokoon, myös muovipehmusteiden tarve vähenee. Tavoitteena on vähentää miljardi muovista ilmatyynyä vuoden 2022 loppuun mennessä.

– Investointi vahvistaa entisestään pitkäaikaista kumppanuuttamme Amazonin kanssa ja yhteistä sitoutumistamme verkkokaupan pakkauksiin liittyvien ympäristövaikutusten vähentämiseen. Olemme ylpeitä siitä, että teknologiastamme on tullut aktivaattori, joka edistää siirtymistä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta, sanoo Francesco Ponti, CMC Machineryn toimitusjohtaja ja strategisen liiketoiminnan kehitysjohtaja Amazonin tiedotteessa.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)