Älytarroihin uutta tekniikkaa Avery Dennisonilta

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2017-09-28
PÄIVITETTY: 2023-01-18


RFID-tekniikoita käytetään yhä enemmän esineiden internetin (IoT) toteuttamiseen. Avery Dennison esitteli Labelexpo-messuilla uusia ratkaisuja älykkäiden tarrojen ja etikettien tekemiseen.

Avery Dennison on kehittänyt Intelligent Label Solutions -tuoteryhmän, joka tarjoaa etikettiratkaisuja informaation tallentamiseen ja välittämiseen langattomasti.

”RFID muuttaa markkinat ja on esineiden internetin ytimessä. Se tulee mullistamaan etiketit ja tuotepakkaukset. Uusilla ratkaisuillamme brändin omistajat ja konvertoijat voivat pysyä kehityksen eturintamassa”, sanoo Georg Müller-Hof, markkinointijohtaja, Avery Dennison Europe.

Yhtio tarjoaa laajan valikoiman upotettavia RFID-tagejä. Ne ovat erittäin ohuita, kestäviä ja taloudellisia ratkaisuja paineherkkien älytarrojen toteuttamiseen.

Yhtiö tarjoaa myös pientä yhden kerran käytettävää TT Sensor Plus-älyetikettiä, joka voidaan asentaa kuljetuspakkauksen päälle tai sisään lämpötilaa koskevien tietoja mittaamiseksi ja tallettamiseksi. Tiedot talletetaan NFC-mikrosirulle, ja ne voidaan ladata älypuhelimen tai tietokoneen avulla missä tahansa pakkauksen kuljetuksen kohdassa. Ratkaisu on tarkoitettu lääkkeiden, elintarvikkeiden, juomien ja muiden kuljetusten valvontaan silloin kun tarvitaan lämpötilan tarkkaa seuraamista.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Uusimmat uutiset

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept