Adara valmistamaan Arcwise-pakkauksia

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-02-01
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Adara Pakkaus alkaa valmistaa myös pyöreitä muotoja sallivia patentoituja Arcwise-aaltopahvipakkauksia.

Adara Pakkaus Oy on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen SCA Containerboardin kanssa aaltopahvista valmistettavien Arcwise-pakkausten suunnittelusta, myynnistä ja valmistuksesta. Uusi tekniikka on suojattu kansainvälisillä patenteilla, ja Adaralla on yksinoikeus valmistaa näitä pakkauksia Suomessa. Pakkausten valmistus aloitetaan keväällä 2018.

Yhteistyösopimuksen myötä Adaran tuote- ja palveluvalikoima kattaa koko pakkausprosessin entistä kokonaisvaltaisemmin. Arcwise lisää pakkausmateriaalien hankintamahdollisuuksia sekä edesauttaa myymälänäkyvyyden hyödyntämistä.

Arwise on aaltopahvituoteinnovaatio, joka mahdollistaa aivan uudenlaisten aaltopahvirakenteiden valmistamisen ja kehittämisen. Aaltopahvi itsessään on luja ja jäykkä pakkausmateriaali, mutta Arcwise lisää aaltopahviin uuden ulottuvuuden – mahdollisuuden tehdä myös jäykkiä pyöreitä muotoja. Kuluttajapakkaukset, vähittäismyyntipakkaukset sekä myynninedistämisratkaisut ovat esimerkkejä käyttöalueista. Arcwise mahdollistaa myös kevyemmät pakkausratkaisut.

”Tekniikka avaa täysin uusia mahdollisuuksia Adaran asiakkaille kehittää pakkauksiaan. Pyöreät pakkaukset ovat silmiinpistäviä ja tavoittavat kuluttajien huomion vähittäiskaupassa. Uskon, että tuotemerkkien omistajat kokevat tämän uuden mahdollisuuden erittäin mielenkiintoiseksi, sillä myymälämateriaaleilla on tuotepakkausten ohella suuri ja jatkuvasti kasvava rooli kilpailussa kuluttajien huomiosta”, toteaa Adaran toimitusjohtaja Kari Ollila.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB