Visutech laajentaa HP:n suurkuvatulostimiin

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-05-01
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Ruotsalainen maahantuojayritys Visutech ryhtyy toimittamaan myös HP:n suurkuvatulostimia. Aikaisemmin yhtiö on myynyt HP:n digipainokoneita ja nyt kaikkia graafisen alan laitteita Pohjoismaihin.

Visutech on sopinut HP:n kanssa HP:n keskikoon lateksitulostimien ja Scitex-tulostimien myynnistä. Aikaisemmin Visutech on tunnettu erityisesti HP:n Indigo-painokoneiden myynnistä Pohjoismaihin. Yhtiö on myös tehnyt strategisen yhteistyösopimuksen Color Systems Scandinavian kanssa.

Visutech sanoo nyt olevansa täyden palvelun HP-toimittaja Pohjoismaisille markkinoille. Suurkuvalaitteiden tuotepäälliköksi on nimitetty toukokuun lopusta alkaen Christian Magnusson.

HP:n suurkuvatulostimia on toimittanut Suomessa graafiselle alalle HP:n Gold Partner Seri-Deco Oy. Yhtiö kertoo jatkavansa yhteistyötään normaalisti valmistajan kanssa. Tukkuri myy edelleen mm. kaikkia HP Latex ja HP Scitex -sarjan tulostimia.

”Seri-Decon ja HP:n markkina-asema Suomessa on vahva eikä tässä nähdä tapahtuvan muutoksia”, Seri-Decon toimitusjohtaja Jussi Heinämäki sanoo.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Uusimmat uutiset

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept

Packnews-lehti täyttää 90 vuotta – paluu vuoteen 1977

Packnews-lehti (aiemmin nimeltään nord emballage) täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Se saattaa olla maailman vanhin pakkausalan lehti. Toimitus on viime vuosina selaillut vanhoja lehtiä ja julkaissut niistä parhaita paloja, joista yksi on tässä artikkelissa.
Letpak