Uusi verkkotyökalu värierojen vertailuun

JULKAISTU: 20. joulukuun 2016
PÄIVITETTY: 16. helmikuun


PantoneLIVE Visualizer on uusi työkalu, jonka avulla suunnittelijat, brändien omistajat ja painajat voivat vertailla värin toteutumista eri materiaaleja ja painotekniikoita käytettäessä. Värisävyjen visualisointi tapahtuu suoraan käyttäjän näytöllä, ja lopputuloksen voi viedä suoraan painovalmiiseen PDF-dokumenttiin.

Työkalun avulla voidaan työprosessin alkuvaiheessa ennakoida miten eri materiaalit ja tekniikat vaikuttavat värisävyyn. Kaikki tuotantoketjun osapuolet voivat nähdä saman ehdotuksen ja tehdä sen avulla päätöksiä. Näin vältetään painotyön aloittamista turhaan.

Työkalulla ei ole tarkoitus korvata muuta värien ja laadun hallintaa. Kyse on enemmän apuvälineestä parhaan materiaalin ja painotekniikan valintaan työn varhaisessa vaiheessa. Työkalua voidaan käyttää myös eXact-mittalaitteen kanssa työhön tarjolla olevan materiaalin väritietojen mittaamiseen ja vertailuun.

Pantone kuuluu X-Rite-yhtiöön, joka on lisännyt PantoneLIVE-pilvipalveluun kuusi uutta värikirjastoa syväpainamista varten.
 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi