Tiukemmin sulkeutuva joustopakkauskansi

JULKAISTU: 2017-03-29
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Flextrusin kehittämän joustopakkauksen kansi on tavallista jäykempi ja sulkeutuu entistä tiukemmin uudelleen. Juustopakkaus on helppo avata ja sulkea.

Juustopakkauksissa ja leikepakkauksissa käytetään usein auki repäistäviä kansia, jotka eivät sulkeudu uudelleen kovin hyvin. Flextrusin Skånemejerier-yritykselle kehittämän joustopakkauksen PET-muovinen kansi on tavallista jäykempi ja asettuu valmistajan mukaan täydellisesti paikalleen, kun pakkauksen sulkee uudelleen avauksen jälkeen. Tämä edistää tuotteen säilymistä.

Allerum-juuston pakkauksen pohja on HiLite mono -kalvoa ja painettu kansi EcoLite® Reseal -kalvoa. Mono-PET-materiaaleista tehty pakkaus mahdollistaa säästöjä raaka-aineissa ja energian käytössä. Pakkauksen materiaaleista suuri on kierrätyspolymeeriä.

”Uusi pakkausratkaisu on kuluttajille helppo käyttää ja sopii tavoitteiseemme pakkausmateriaalin vähentämiseksi. Haluamme käyttää materiaaleja, joilla on mahdollisimman vähän vaikutusta ympäristöön samalla kun ne suojaavat juustojamme optimaalisella tavalla”, sanoo Jannica Andersson, Brand Manager Cheese, Skånemejerier.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Cabassi laajentaa paperikassien valikoimaa

Valkeakoskelainen paperikassivalmistaja Cabassi Oy on laajentanut tuotantoaan ja investoinut uuteen täysautomaattiseen paperikassikoneeseen. Uusi kone on jo tuotannossa ja ensimmäiset toimitukset asiakkaille on tehty. Investoinnin myötä Cabassi laajentaa kassivalikoimaansa.
Paperikassi_Suomesta_Cabassi_

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)