Tehtaanjohtajien nimityksiä Metsä Groupissa

Teksti:Terhi Varonen
JULKAISTU: 2024-03-04
PÄIVITETTY: 2024-03-13

Janne Rantanen on nimitetty tehtaanjohtajaksi Äänekosken biotuotetehtaalle 1.4.2024 alkaen. Rantanen siirtyy tehtävään Rauman sellutehtaan johtajan paikalta.

Äänekosken biotuotetehtaan johtajana tällä hetkellä työskentelevä Ari-Pekka Vanamo siirtyy tehtävään johtaja, HR-projektit 1.4.2024 alkaen. Vuoden 2025 alussa Vanamo siirtyy työsuhdejohtajaksi. Nykyinen työsuhdejohtaja Jari Forss jatkaa työehtoihin ja työehtosopimuksiin liittyvissä kehitystehtävissä. Ari-Pekka Vanamo ja Jari Forss raportoivat Metsä Groupin henkilöstöjohtajalle Pertti Hietaniemelle.

Jaakko Ikonen on nimitetty tehtaanjohtajaksi Rauman sellutehtaalle 1.4.2024 alkaen. Ikonen siirtyy tehtävään Tampereella sijaitsevan Takon kartonkitehtaan johtajan paikalta. Rantanen ja Ikonen raportoivat Metsä Fibren tuotantojohtajalle Mikko Niemiselle.

Timo Ahonen on nimitetty Takon kartonkitehtaan johtajaksi 1.4.2024 alkaen. Ahonen on työskennellyt aikaisemmin Kemin kartonkitehtaan johtajana.

Tomi Seppä on nimitetty tehtaanjohtajaksi Kemin kartonkitehtaalle 1.4.2024 alkaen. Seppä on työskennellyt aikaisemmin kartonkitehtaan projektijohtajana ja Kemin tehtaiden johtajana. Ahonen ja Seppä raportoivat Metsä Boardin tuotanto- ja teknologiajohtajalle Harri Pihlajaniemelle.

 

Jatka lukemista

Packnews tarjoaa sinulle ilmaisen sisäänpääsyn Fachpack 2024 -messuille

Tänä syksynä Packnews tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Fachpack-messuille Nürnbergiin.
Messegeschehen / Fair activities in general

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

UPM sponsoroi Pentawardsia korostaakseen kestävää muotoilua

UPM laajentaa yhteistyötään kansainvälisen pakkaussuunnitteluyhteisön Pentawardsin kanssa ja ryhtyi sen yhdeksi pääsponsoreista.
pentawards

Uusi paperipakkaus korvaa laminoinnin

UPM Specialty Papers ja Fazer ovat yhteistyössä kehittäneet uudenlaisen pakkauksen Fazerin Kaurainen Riisipiirakoille. Perinteinen muovilaminoitu pakkauspaperi on korvattu edistyksellisellä paperisella ratkaisulla. Uusi pakkaus on tiedotteen mukaan paremmin kierrätettävä, eikä sen erityisominaisuuksista ole tingitty.
fazerx

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB