Tampereella kolmen messun tapahtuma 2020

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-05-03
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 9. – 10.9.2020 samanaikaisesti uusi kolmen ammattitapahtuman kokonaisuus. Elintarviketeollisuuden ammattilaisten Elintarviketeollisuus-messut sekä materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisten Logistiikka-messut saavat rinnalleen pakkausalan messutapahtuman Empackin. 

Tampere isännöi Empack-messuja ensimmäistä kertaa. Luvassa on tiedotteen mukaan merkittävä ja uudenlainen messukokonaisuus, joka tarjoaa laajasti synergiaetuja ja verkostoitumismahdollisuuksia alan toimijoille. Tapahtumakokonaisuuden järjestävät yhteistyössä Easyfairs ja Tampereen Messut Oy.

”Elintarviketeollisuus-messujen yhteyteen on kaivattu jo pitkään pakkausalan vahvaa tapahtumaa. Empackin myötä voimme vastata tähän toiveeseen”, sanoo Tampereen Messut Oy:n toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.

Easyfairsin operatiivinen johtaja Anu Rapeli painottaa, että kolmen tapahtuman kokonaisuus luo erinomaisen synergiahyödyn niin vierailijoiden kuin osallistuvien yritystenkin kannalta.

”Vierailija näkee oman tuotantoprosessinsa eri vaiheet laajemmin kuin koskaan aiemmin. Näytteilleasettajayritysten näkökulmasta tapahtumakokonaisuus on entistäkin kiinnostavampi, sillä sen tarjoama tulee kokoamaan monikirjoisemman ammattiyleisön saman katon alle kerralla”, Rapeli sanoo.

Empack on järjestetty Suomessa vuodesta 2009 lähtien ja se on osa laajaa, kansainvälistä Empack-tapahtumaperhettä. Vuonna 2019 Empack järjestetään Helsingissä yhdessä Easyfairsin Logistics & Distribution -tapahtuman sekä Teknologia-tapahtuman kanssa.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept