Tampereella kolmen messun tapahtuma 2020

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-05-03
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 9. – 10.9.2020 samanaikaisesti uusi kolmen ammattitapahtuman kokonaisuus. Elintarviketeollisuuden ammattilaisten Elintarviketeollisuus-messut sekä materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisten Logistiikka-messut saavat rinnalleen pakkausalan messutapahtuman Empackin. 

Tampere isännöi Empack-messuja ensimmäistä kertaa. Luvassa on tiedotteen mukaan merkittävä ja uudenlainen messukokonaisuus, joka tarjoaa laajasti synergiaetuja ja verkostoitumismahdollisuuksia alan toimijoille. Tapahtumakokonaisuuden järjestävät yhteistyössä Easyfairs ja Tampereen Messut Oy.

”Elintarviketeollisuus-messujen yhteyteen on kaivattu jo pitkään pakkausalan vahvaa tapahtumaa. Empackin myötä voimme vastata tähän toiveeseen”, sanoo Tampereen Messut Oy:n toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.

Easyfairsin operatiivinen johtaja Anu Rapeli painottaa, että kolmen tapahtuman kokonaisuus luo erinomaisen synergiahyödyn niin vierailijoiden kuin osallistuvien yritystenkin kannalta.

”Vierailija näkee oman tuotantoprosessinsa eri vaiheet laajemmin kuin koskaan aiemmin. Näytteilleasettajayritysten näkökulmasta tapahtumakokonaisuus on entistäkin kiinnostavampi, sillä sen tarjoama tulee kokoamaan monikirjoisemman ammattiyleisön saman katon alle kerralla”, Rapeli sanoo.

Empack on järjestetty Suomessa vuodesta 2009 lähtien ja se on osa laajaa, kansainvälistä Empack-tapahtumaperhettä. Vuonna 2019 Empack järjestetään Helsingissä yhdessä Easyfairsin Logistics & Distribution -tapahtuman sekä Teknologia-tapahtuman kanssa.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB