Suomalainen raakasuklaa USA:n luomumarkkinoille

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2017-10-22
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Suomalainen raakasuklaabrändi Goodio on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen luomukaupan jätin Whole Foodsin kanssa. Goodion suklaiden myynti käynnistetään ketjun myymälöissä Yhdysvaltain koillisosissa marraskuussa.

”Tämä on meille jättimenestys. Olemme käyneet pitkäjänteisesti keskusteluita ja aloitamme myynnin alkuun noin 40 liikkeessä. Tämän myötä mahdollisuudet päästä ketjun satoihin muihinkin myymälöihin paranevat merkittävästi”, sanoo Goodion operatiivinen johtaja Jussi Salonen.

Whole Foods kuuluu maailman tunnetuimpien ja suurimpien luonnonmukaisia elintarvikkeita myyvien ketjujen joukkoon. Helsingistä ponnistavalle brändille ketjun valloitus on merkittävä askel globaaleilla markkinoilla.

”Ennusteen mukaan liikevaihtomme lähes tuplaantuu ensi vuonna. Sopimus Whole Foodsin kanssa tarkoittaa meille noin 1,2 miljoonan euron lisämyyntiä, mikäli myynti laajenee ketjun kaikkiin kauppoihin”, kertoo Goodion toimitusjohtaja Jonni Sinkkonen.

Yhdysvaltain-liiketoimintansa lokakuussa 2016 käynnistäneen Goodion myynti- ja markkinointitoimia USA:ssa rahoitetaan Rovion entisen toimitusjohtajan Mikael Hedin tuoreella pääomasijoituksella. Hedin mukaantulo tuo tiedotteen mukaan Goodiolle merkittävää kansainvälistä brändi- ja markkinointiosaamista.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB