Raakasuklaata valmistava Goodio avaa uuden tehtaansa Helsingin Kallioon. Kevään aikana toimintansa aloittava suklaatehdas moninkertaistaa yrityksen tuotantokapasiteetin ja lisää tuotantotyöntekijöiden määrää.
Tehdas tulee Elannon entisen leipätehtaan tiloihin. Tehdasinvestoinnin arvo on yli miljoona euroa, ja tehtaaseen on hankittu laadukkaat artesaanisuklaan valmistuslaitteet Italiasta.
”Suklaamme kysyntä kotimaassa sekä ulkomaan vientimme ovat kasvaneet huimasti viime vuonna. Uusi tehdas mahdollistaa sen, että pystymme vastaamaan paremmin kasvuvauhtiin. Vaikka saammekin käyttöön uusia laitteita, on tuotanto silti paljolti käsityötä, mikä takaa edelleen tuotteittemme uniikin maun ja laadun”, kertoo Goodion toimitusjohtaja Jonni Sinkkonen.
Tuotantotilojen lisäksi tehtaaseen valmistuu loppuvuodesta elämyksellinen vierailukeskus, jossa halukkaat pääsevät tutustumaan suklaan valmistukseen, raaka-aineiden alkuperään sekä maistelemaan Goodion nykyisiä ja kehitysvaiheessa olevia tuotteita.
Yritys aikoo myös nostaa käyttämiensä raaka-aineiden jäljitettävyyden uudelle tasolle. Tätä varten pakkauksissa siirrytään käyttämään yksilöityjä älypakkauksia.