Sponsor Capital osti Myllyn Parhaan

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-01-09
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Jauhoista, hiutaleista, leivonnaispakasteista ja pastoista tunnettu hyvinkääläinen Myllyn Paras Oy siirtyy pääomasijoitusyhtiö Sponsor Capitalin omistukseen.

Maanantaina 8.1. tehdyssä kaupassa Myllyn Parhaan kokonaan omistanut Pekka Savela myi yhtiön Myllyn Paras -liiketoiminnan Suomessa sekä kaksi tuotantolaitosta Hyvinkäällä. Siirtyvän liiketoiminnan liikevaihto oli viime vuonna 51 miljoonaa euroa. Myllyn Paras Oy työllistää noin 100 työntekijää.

”Perheen kesken mietimme eri vaihtoehtoja yrityksen kehittämiseksi, ja paras ratkaisu on jatkaa eteenpäin uuden kumppanin ja uusien resurssien kanssa. Sponsor Capital on perinteikäs suomalainen pääomasijoittaja ja erinomainen kumppani toimintamme kehittämiseen”, Savela toteaa tiedotteessa.

Sponsor Capitalin partneri Sami Heikkilä arvioi, että Myllyn Paras on kiinnostava, ikoninen ja innovatiivinen yritys, jonka historiassa on tehty paljon hyviä päätöksiä. Hänen mukaansa koko toimialaan liittyy nyt positiivisia odotuksia.

Osana kauppasopimusta Savela myös luopuu toimitusjohtajan tehtävistä. Hän kuitenkin jatkaa Myllyn Paras Oy:n Venäjän liiketoimintojen vetämistä, sillä ne eivät kuuluneet nyt tehtyyn kauppasopimukseen.

Myllyn Parhaan uutena toimitusjohtajana on aloittanut tämän vuoden alussa Kirsi Vesterinen.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce