Smurfit Kappa investoi hybriditekniikkaan

JULKAISTU: 2016-11-20
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Ruotsin Smurfit Kappa on tehnyt merkittävän investoinnin KBA:n hybridiin offsetpainokoneeseen. Laitteella voidaan käyttää sekä tavallisia että UV-värejä.

Tiedotteen mukaan laite on laatuaan ensimmäinen Euroopassa. Koneessa on seitsemän väriä, ja se tullaan asentamaan Smurfit Kappan tuotantolaitokseen Nybrossa. Painokoneen lisäksi yhtiö hankkii uuden monipuolisen laminaattorin tuotevalikoimansa laajentamiseksi.

Smurfit Kappa tulee valmistamaan laitteistollaan sekä perinteisiä offsettöitä että display-töitä.

”Investointi lisää paino- ja laminointikapasiteettiamme. Tämä mahdollistaa suuremman joustavuuden ja vahvemman tuotetarjonnan. Investoimme erittäin edistyneeseen tekniikkaan voidaksemme palvella luovasti asiakkaidemme tarpeita”, kertoo Claes Bjäreholt, Smurfit Kappa Sweden -yhtiön toimitusjohtaja.

Suomessa toimii Smurfit Kappa Pirkan Pakkaus Oy, joka valmistaa aaltopahvituotteita.

 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)